RÓLUNK MONDTÁK

„Nagyon szeretek Imolához járni, mert nála biztonságban érzem magam. Soha nem ér semmilyen váratlan dolog, mindent megbeszél velem a kezelés előtt. Maximális profizmus, kedvességgel ötvözve, csak ajánlani tudom mindenkinek! A kisfiam azt mondta, hogy örökké ide fogunk járni, annyira jó volt.”
Szűcs Torma Marcsi
„Számomra a legszimpatikusabb, hogy nem használunk szükségtelen kémiai anyagokat. Figyelve van a tűrőképességem, és ennek megfelelően haladunk. Mégis hétről hétre gyorsan haladunk. Magas szintű kommunikációval jól kezelünk mindent. Köszönöm”
V.F.
„Az emberi hozzáállás, kézügyesség és az empátia miatt járok Imolához.”
Török Lajos
„What is real? How do you define 'real'? If you're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain. Welcome to the real world. ”
Morpheus
„Gyakran éreztem magam kellemetlenül egy-egy beszélgetésen a fogaim rendezetlensége miatt és ezen változatni akartam. Egy barátom az IdealDentet ajánlotta a jó tapasztalati miatt és nem okozott csalódást! Remek klinika, remek szakemberekkel!”
Kiss Andrea